Empresa

Més de 55 anys amb especialistes del sector químic oferint solucions de qualitat a més de 1.500 clients en diversos països.
 
MÉS DE 55 ANYS
FABRIQUEM
DISTRIBUIM
ASSESSOREM
 

Us oferim l'experiència d'una empresa amb més de 55 anys de trajectòria en solucions basades en productes químics i farmacèutics per a empreses.

Som una empresa especialitzada en la fabricació i distribució de productes químics i material de laboratori. Assessorem empreses de forma personalitzada des de la fase de concepte dels productes fins a la seva sortida al mercat.

Posem a la vostra disposició un ampli catàleg de més de 5.000 referències de matèries primeres i material de laboratori, amb el qual us ajudarem a trobar el producte que necessiteu per a cada ocasió.

Disposem d'un equip d'experts en productes químics per a diversos mercats que us oferiran la solució que cobreix millor les vostres necessitats per a aplicacions en:

Quimivita posa a la vostra disposició serveis d'assessorament integral, solucions en software i un servei tècnic format en la pròpia empresa.

Sapigueu per què triar Quimivita

Valor Afegit

Posem al vostre servei el nostre equip d'experts en productes químics per oferir-vos una experiència immillorable. La nostra trajectòria de més de 50 anys ajudant clients de tots els sectors és el que avui ens permet oferir-vos productes d'alt rendiment i amb major rendibilitat.

 

Us oferim serveis de valor afegit:

 • Equip d'experts per a unassessorament personalitzaten el desenvolupament i la millora dels vostres productes.
 • Ampli catàleg,estoc disponible al nostre magatzemi ràpid subministrament.
 • Flexibilitat logísticai capacitat de resposta immediata.
 • Beneficis en innovacióa través del nostre centreQ-TIC (Quimivita Technical Innovation Center).
 • Solucions en software amb l'eina CLES Solution per a la gestió de laboratoris.
 • Equip de servei tècnic propi format a la pròpia empresa capaç de realitzar proves en les vostres instal·lacions.

I a més a més:

 • Productes especialitzats d'alta qualitat.
 • Servei de codesenvolupament del producte.
 • L'experiència de tenir una gran cartera de clients actius.
 • Distribució de productes de les millors marques internacionals.
 • Gran varietat de productes de material de laboratori i equips de les marques Carl Roth, Burkle i Carlo Erba.
 • La seguretat de tenir les certificacions vigents (QMS, ISO 9001:2008 e ISO 14001:2004) i productes que compleixen els requisits de les farmacopees internacionalment reconegudes.
 

Història

Des dels seus inicis, Quimivita s'ha centrat a construir un catàleg de productes i serveis a la mida dels seus clients.

Al llarg d'aquests anys l'empresa s'ha consolidat com a especialista en la fabricació i distribució de productes químics i material de laboratori. Quimivita ha ampliat fa poc la seva cartera de serveis i ha incorporat un equip tècnic format a la pròpia empresa.

Estem en constant evolució i seguim treballant per impulsar la nostra activitat internacional.

1962
1964
1974
1985
1989
2000
2003
2004
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2013
2014
1962:

Neix l'empresa de productes químics Montoil, dedicada a la distribució de productes químics per a empreses líders mundials.

1964:

Neix l'empresa sota el nom de Drogas Vita. Es dedica a la distribució de productes químics i ingredients per als mercats de l'alimentació, farmacèutic, cura personal i detergents industrials.

1974:

Montoil obté la distribució en exclusiva per a Espanya de la marca de mescladors d'alt cisallament Silverson.

1985:

L'empresa construeix una planta de producció i emmagatzematge a Sant Celoni (Barcelona) i es converteix així en fabricant i distribuïdora de productes químics i reactius analítics. A més a més, amplia la seva àrea de negoci als sectors de cosmètica, veterinària i indústries químiques.

1989:

L'empresa deixa el nom de Drogas Vita per passar a anomenar-se Quimivita SA.

2000:

Fundació de Bonderalia, una empresa de caràcter familiar.

2003:

Quimivita s'incorpora al Grup Bonderalia.

2004:

Quimivita obté la distribució en l'àmbit nacional dels reactius de laboratori de la firma reconeguda internacionalment Carlo Erba.

2006:

Quimivita adquireix Montoil, una empresa fundada el 1962 que es dedica a la representació de les empreses líders mundials per als sectors alimentari, de cosmètica, industrial i farmacèutic.

2007:

L'empresa adquireix Precisa, una empresa fundada el 1973 especialitzada en la distribució de material de laboratori. Amb aquesta operació, Quimivita reforça la seva presència al mercat i potencia les activitats de distribució d'ingredients funcionals i reactius per als mercats de l'alimentació, farmàcia, cosmètica i indústria. També s'impulsa la distribució a laboratoris d'anàlisis, hospitals i centres d'investigació.

2008:

Quimivita obre una filial a Itàlia amb l'objectiu d'atendre de forma més propera i eficaç la demanda del mercat italià. A través d'aquest moviment estratègic es reforça la presència internacional i es potencien les vendes a més de quinze països.

2009:

Quimivita estrena presència a internet amb la creació de la seva primera pàgina web.

2010:

Quimivita obté la distribució de Bell Flavors & Fragances, Inc. Ampliem la nostra gamma de productes amb aromes i fragàncies per a la indústria de l'alimentació, cosmètica, detergència i farmàcia.

2011:

Quimivita obté els certificats ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.
Traslladem la fabricació a Santa Perpètua de Mogoda. La nostra nova planta té més de 3.000m2 i compleix els estàndards de qualitat d'acord amb les exigències dels sectors farmacèutic i veterinari.

2013:

Ampliació de les instal·lacions de la nostra fàbrica, on incloem més sales blanques.

2014:

Nova pàgina web de Quimivita amb un disseny i una tecnologia moderna que permet accedir àgilment als mercats, als serveis i als productes de l'empresa.

Certificats I Medi Ambient

Quimivita es compromet en el compliment de totes les exigències legals en matèria de salut, seguretat i medi ambient. Treballem per reduir l'impacte en el medi ambient apostant per la generació de productes innovadors més sostenibles.

Veure certificats
Qualitat: Medi ambient: Alimentació:
 • FAO/OMS: Principis Generals per a l'Ús d'Additius Alimentaris, Volum 1 del Codex Alimentarius.
 • FCC: Food Chemicals Codex.
 • Certificado Kosher.
 • Certificado Halal.
Farmàcia:
 • Ph. Eur.: European Pharmacopeia.
 • USP: United States Pharmacopeia.
 • NF: United States National Formulary.
 • BP: British Pharmacopeia.
 • DAB: Deutsches Arzneibuch 7.